Om oss

Restaurang AVA ligger mitt i hjärtat av Hemavan i gallerian Bayhill Center. AVA, tidigare FICA startades redan 2013 har utvecklats väldigt sen dess. I dag finns Lennys Lekland,Bayhill Conference, Shuffleboard & Boulebar tillsammans med restaurangen. Vi vill tillgodose det behov som finns för riktigt god & vällagad mat.

Restaurang AVA

För hela familjen

   

Restaurang AVA ligger mitt i hjärtat av Hemavan i gallerian Bayhill Center. AVA, tidigare FICA startades redan 2013 har utvecklats väldigt sen dess. I dag finns Lennys Lekland, Bayhill Conference, Shuffleboard & Boulebar tillsammans med restaurangen.

Vårt senaste projekt gjordes Sommaren 2022 då vi gjorde om i stort sett hela restaurangen design mässigt för att skapa en mer familjär och mysig stämmning. I samma veva tillkom även vår nu populära Shuffleboard & Boulebar.

Vi vill tillgodose det behov som finns för riktigt god & vällagad mat & fika samt kunna erbjuda det lilla extra som andra restauranger inte kan, Lekland för de små, Shuffleboard & Boulebar för de äldre.

Våran Filosofi

 

En familjär restaurang inspirerad av att samla hela familjen runt bordet, där gemenskap är i fokus och att dela på ett par rätter är att rekommendera.

Baren levererar drinkar i klassisk stil med fokus på ett bredare utbud av öl & varma drycker. Vi välkomnar spontana barhäng, middagar & firande av högtidsdagar i avslappnad miljö. Avrunda middagen med en aktivitet! Så som boule, Shuffleboard eller ett lekland till dem mindre.

Restaurang, café & boulebar I hjärtat av Hemavan. En plats för hela familjen i den västerbottniska fjällmiljön. Serveras allt från dagens lunch på veckodagar, fräscha surdegspizzor, nybakade kanelbullar & värmande soppor. Till familjär aktivitetskrog kvällstid. Gott, fräscht, enkelt och för hela familjen.

När klockan är 10.00 öppnar vi upp dörren & serverar riktigt bra kaffe i mysig miljö. Bruset av en restaurang som förbereder för dagen i kombination med doften av nygräddade kanelbullar. Lunchtid hittar man bland annat värmande soppor, matiga mackor i bred variation. Vi serverar även Dagens lunch Måndagar – Lördag lagat från grunden med en stor härlig salladsbuffé.

 

Välkomna upp till oss i hjärtat av Hemavan

Varmt välkomna!

Måndag – Torsdag

10.00 -17.00

Fredag – Söndag

10.00 -17.00

Kontakt

Telefon

0954-770760

Mail

Fica.hemavan@gmail.com

Adress

Blåvägen 35

920 66 Hemavan,